Oldtimer Ballons

OLDTIMER BALLONS.

Voorstelling Old Balloon Collectors

In 2000 begon deze verzameling met Jan, Christoff en Danny toen kregen we onze eerste ballons, de PH-GLP,OO-BYE en PH-PPN. In de loop der jaren groeide deze verzameling uit tot 205 ballons. In 2017 besloten we in onderling overleg dat Danny en zijn vrouw Kris een eigen verzameling ging opstarten, die wij uiteraard ook steunen. Het voordeel van 2 verzamelingen zal zijn dat er NOG meer ballons kunnen verlucht worden. Heeft u een ballon om te doneren, dan kunt u steeds met ons contact opnemen. We bekijken dan samen waar we deze ballon een thuis kunnen geven.
Binnenkort verschijnt er een gezamelijk e-mail adres van beide groepen:


We proberen de ballons zo vaak mogelijk te verluchten zodat deze minstens een paar keer per jaar uit de zak komen. Er komen steeds meer ballons bij maar we beschikken over genoeg opslagruimte. We hebben 2 loodsen ter beschikking waar uw ballons goed en droog bewaard worden. Sommige ballons worden ook tijdens ballonfestivals verlucht. Dit is een mooie gelegenheid om deze oudjes weer eens op de foto te zetten!

De ballons blijven steeds in club bezit en worden niet uitgeleend omdat we vinden dat als we ballons krijgen van een piloot en die ons dat vertrouwen geeft, kunnen we deze ballons niet in vreemde handen geven.

We zorgen er ook voor dat na een verluchting de ballon zo snel mogelijk terug verlucht wordt. Indien het hetzelfde jaar niet meer moest lukken, dan zeker het jaar erna. We doen er alles aan om zoveel mogelijk te verluchten maar spijtig genoeg kunnen we het weer niet veranderen…

Verder kunt u bij ons ook een contract maken. Hierin staat dan dat wij de ballon beheren maar het steeds uw eigendom blijft . We zorgen er dan voor dat deze ballon  geregeld verlucht wordt en dat er reparaties worden uitgevoerd aan de ballon  (indien er moeten of kunnen uitgevoerd worden) met uw medeweten.

Als u een ballonfestival heeft en u wilt voor of na de gewone vlucht, enkele oude ballons ter demonstratie hebben, kan dit ook! Contacteer ons gerust voor verdere informatie en hopelijk dan tot binnenkort!

OUDE BALLONS

OO-BTV (VTM)

Oldtimer

Ballon gegevens :
Registratie: OO-BTV
Bouwjaar: 1989
Inhoud: 2600 m³
Gebouwd door: Ultra Magic

OO-BYC (Carpe Diem)

Oldtimer

Ballon gegevens :
Registratie: OO-BYC
Bouwjaar: 2002
Inhoud: 2600 m³
Gebouwd door: Ballons Libert

Ballon gegevens :
Registratie: OO-BOK
Bouwjaar: 1989 
Inhoud: 2200 m³
Gebouwd door: Ultra Magic

D-OKCH (HKH)

Oldtimer

Ballon gegevens :
Registratie: D-OKCH
Bouwjaar: 1993
Inhoud: 3000 m³
Gebouwd door: Schroeder Fire Balloons

OO-BJB

Oldtimer

Ballon gegevens :
Registratie: OO-BJB
Bouwjaar: 1990 
Inhoud: 2200 m³
Gebouwd door: Cameron Balloons

Copyright Mini Air Balloon Flight 2020© Alle rechten voorbehouden