Wie Zijn Wij

WIE ZIJN WIJ.

Michaël M (1990) had al op jonge leeftijd zijn intrede tot de ballonvaart wereld, op zijn 13e leerde hij zelfs al varen met een modelballon.

Hij werd onder andere opgeleid door Paul Lemmens, Paul was toen één van de enigste in België die andere inspireerde tot de hobby van "Modelballonvaren".

Michaël zelf heeft dus ongeveer al meer dan 18 jaar ervaring in het modelballonvaren, en in die periode kozen veel sponsoren voor hem. Hierbij zorgde hij altijd dat er tot het uiterste werd gegaan, met goede afspraken die tot goede samenwerking volgden.

Hij zorgde ervoor dat alle bedrijven of evenementen goed in de kijker werden gezet, en zal dat zo ook proberen te blijven doen.

 

Verder heeft hij gestudeerd voor binnen interieur oftewel schrijnwerker en deed dit met grote onderscheiding. Hierna heeft hij voor een heel andere sector gekozen, namelijk de grafische wereld als grafische vormgever, en werkte zelfs een tal van concepten uit voor de ballonvaart en verschillende mediabedrijven. Daarbovenop zit Michäel ook in veel organisaties van evenementen en bedenkt hij hierbij veel nieuwe concepten en ontwikkelt deze dan ook samen met de mede organisatoren.

 

Daarnaast is Michäel ook actief als Edel Figurant/Acteur in België. De meeste kennen hem van de TV-series Thuis, Spitsbroers, Rox en Ghost Rockers en zelfs in Fc de Kampioenen film als de mascotte Jefke. 

Tevens is de reclame & radio sector geen onbekend terrein voor hem, zo was Michäel ook bestuurs lid van radio zender GRK in Genk, en heeft hij meegedaan in verschillende TV-spots voor bedrijven als Lunchgarden en Carglass, en werd hij zelfs gekozen door Jupiler om het flesje te openen in hun bekende spot voor de Rode Duivels in 2016.

 

Tekst Iris.B

ONTMOET ONS TEAM

Copyright Mini Air Balloon Flight 2020© Alle rechten voorbehouden